Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thema-avond Intelligent Device Management (ISA108)

19 november 2015 @ 18:00 - 21:00 UTC+1

ISA Nederland organiseert op donderdag 19 november a.s. een thema-avond Intelligent Device Management (ISA108). Voor alle ISA leden die op enige wijze in hun organisatie te maken hebben met procesautomatisering of asset management, is dit een uitgelezen kans voor een eerste kennismaking met deze standaard.

Tijdens de avond zal ingegaan worden op de betekenis van Intelligent Device Management, Big Data en Internet of Things, in relatie tot predictive maintenance. Er is aandacht voor het gebruik van de ISA108 voor inrichting van de onderhoudsfilosofie. Daarnaast wordt besproken hoe dient te worden omgegaan met de veelheid aan data en diagnostiek van huidige intelligente veldinstrumentatie en hoe deze kan worden gebruikt voor het optimaliseren van het onderhoudsproces.

Lidmaatschap:
Ook voor niet leden van de ISA is deze avond een uitstekende gelegenheid om niet alleen kennis te maken met de ISA organisatie, maar daarbij ook meteen een introductie tot de belangrijke ISA standaarden te krijgen. Men heeft de mogelijkheid om ter plaatse lid te worden van de ISA organisatie. Dit lidmaatschap verdient zich daarna snel terug bij het volgen van ISA trainingen, waar ISA leden korting op krijgen.

Programma:
18:00 uur Ontvangst en inloop met soep en broodjes

18:30 uur Start van het programma met

  • Welkom
  • Presentaties over ISA108
  • Mogelijkheid tot netwerken

21:00 uur Einde thema-avond

Inschrijven:
Wilt u bij deze thema avond aanwezig te zijn, stuur dan een email naar events@isa-netherlands.org met uw naam, functie en bedrijfsnaam, om uw plaats te reserveren. U ontvangt hiervan een bevestiging.

Deze thema-avond wordt mede mogelijk gemaakt door de Haagse Hogeschool, die deze avond faciliteert en Emerson Process Management, die de presentaties verzorgt.

Gegevens

Datum:
19 november 2015
Tijd:
18:00 - 21:00 UTC+1
Evenement Categorie:

Locatie

Haagse Hogeschool (locatie Delft)
Rotterdamseweg 137
Delft, 2628 AL
+ Google Maps