ISA Nederland verwelkomt partner TCPM

TCPM is sinds kort toegetreden als partner van ISA Nederland. TCPM voegt zich hiermee bij de groep bedrijven die zich onderscheiden door het gebruik van professionele industriestandaarden te steunen en dit actief uit te dragen. Het bestuur van ISA Nederland heet TCPM van harte welkom.

Al ruim 30 jaar is TCPM als advies- en ingenieursbureau toonaangevend op het gebied van complete en integrale oplossingen voor internationale industriële opdrachtgevers. Zij leveren een samenhangend pakket aan diensten op het gebied van engineering, projectmanagement en industriële veiligheid. Vanuit deze expertises beantwoorden ze complexe vraagstukken, waarborgen ze de veiligheid en coördineren ze uitdagende processen. Deze processen pakt TCPM van begin tot eind gestructureerd aan, toegespitst op de manier van werken van de klant.

In hun projecten wordt zoveel mogelijk modulair gewerkt en volgens internationale standaarden om te komen tot oplossingen die “lean” zijn. Hiermee wordt bedoeld dat elk deel doet wat het moet doen zonder complex te worden. Daarnaast zien ze een steeds verdergaande integratie van veiligheid, besturing en cybersecurity. De standaarden van de ISA zijn hierin een onmisbare leidraad. Op deze manier zorgt TCPM dat projecten goed verlopen, de productie dag in dag uit optimaal werkt en het productieproces zoveel mogelijk storingsvrij verloopt.

Meer informatie over TCPM is te vinden op www.tcpm.nl