Thema-avond cyber security, functional safety en alarm management

ISA Nederland organiseert op donderdag 30 maart a.s. een thema-avond over de automatiseringsstandaarden voor cyber security, functional safety (instrumentele beveiligingen) en alarm management.
Tijdens de thema-avond zullen diverse sprekers van Actemium, VTTI en Hudson Cybertec de thema’s in een aantal presentaties toelichten.

Lees hier meer over deze thema-avond.

 


ISA Nederland verwelkomt nieuw bedrijfslid

pro-fa-logo
Pro-Fa Automation heeft sinds kort een bedrijfslidmaatschap voor ISA Nederland. Pro-Fa Automation voegt zich hiermee bij de groep bedrijven die zich onderscheiden door het gebruik van professionele industriestandaarden te steunen en dit actief uit te dragen. Het bestuur van ISA Nederland heet Pro-Fa Automation van harte welkom.

Pro-Fa Automation is een no-nonsense industrieel automatiseerder. Sinds de start in 2006 doen het bedrijf projecten op het gebied van MES, SCADA en PLC’s. Pro-Fa Automation automatiseert de verbinding tussen kantoor en productie. Productieorders kunnen zo real-time gevolgd worden in het productieproces. Samen met haar klanten gaat Pro-Fa Automation voor overzichtelijke projecten die voor beide partijen aantrekkelijk zijn.

Meer informatie over Pro-Fa Automation is te vinden op http://www.pro-fa.com